Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam pszczoły z ulami, lubuskie


Witam,
Sprzedam 11 rodzin pszczelich wraz z ulami wielkopolskimi.
W skład ula wchodzi stojak, drewniana dennica osiatkowana z wkładką, styropianowy korpus oczywiście z ramkami, krata odgrodowa w ramie drewnianej, powałka i daszek. Cena za całość 6000 zł. Odbiór osobisty w okolicach Żagania, woj. lubuskie. Nr tel. 512 454 997.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 9300

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Marca 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krążki owsiane z żurawiną i miodem

Gniazdka z ciasta kataifi z miodem

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Marchewkowe naleśniki z miodem

Lawendowe ciasto dyniowe

Serniczki z malinami i miodem

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Chleb z szafranem i miodem

Kapusta czerwona z porto