Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Przyjmuję zamówienia na odklady 2016r.


Przyjmuję na 2016 rok zamówienia na odkłady pięcio- ramkowe typ Wielkopolski. W każdym odkładzie jest znakowana młoda czerwiąca Matka, unasieniona naturalnie na pasieczysku. Matki są odchowane po materiale Reprodukcyjnym który posiadam od Hodowców zagranicznych, Rasa Kraińska Linia: TIROLL, ERIKA, SKLENAR A1, SKLENAR 1948. Buckfast po materiale Reprodukcyjnym z Hodowli Niemieckiej B21, B100. Realizacja odkładów od 1.06.2016r. według kolejności zamówień. Odbiór odkładów tylko osobisty.
Kontakt: 781532102 lub e-mail stanleyK56@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2038

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (09 Marca 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem

Puszysty omlet z bananami

Puchowa owsianka na różanym mleku

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

III Konferencja Pszczelarska w Szynwałdzie

VI Lubelska Konferencja Pszczelarska

Dzień Chleba i Miodu w Nadolu 2017