Portal Pszczelarski

[Współpraca] Reklama miodu z zaprzyjaźnionej pasieki


Właścicielka poczytnego bloga kulinarnego PyszneWege.com oferuje możliwość zareklamowania miodu z zaprzyjaźnionej pasieki podczas dwóch zbliżających się warsztatów kulinarnych, które organizuje:

https://www.facebook.com/events/961861420572069/

https://www.facebook.com/events/736854406416840/

W celu poznania szczegółów współpracy prosimy o kontakt bezpośrednio z Eweliną: pysznewege@gmail.com

---
Ogłoszenie dla współpracujących z PortalPszczelarski.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2450

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (24 Lutego 2016)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Skład miodu