Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza Pszczela prod Miody Podkarpacia


Witam.
Sprzedam nadwyżkę Węzy Pszczelej Wielkopolskiej kom 5.4.
Węza wyprodukowana w Krośnie w Gospodarstwie Pasiecznym MIÓD PODKARPACKI.
Na kilogram węzy wchodzi ok 17 plastrów węzy.

Wosk pochodzi z mojej pasieki, koła pszczelarskiego oraz wymiany okolicznych pszczelarzy.
Węza zapakowana w oryginalne opakowania 5 kg z pieczątką producenta.
Na poniższym zdjęciu wydruk temp sterylizacji wosku z datą 13.02.2019 rok.

Wysyłam tylko pełne 5-cio kg opakowania lub wielokrotność.
Możliwy odbiór osobisty .
Na miejscu do wglądu wyniki badań wosku oraz świadectwo temp. sterylizacji

CENA 47 ZŁ/KG - cała 5 tka 235 zł
Koszt wysyłki 5/10/15/20/ to 25 zł pobranie.

Zamówienia tylko pod tel 602- 757-493.
Na wiadomości opisuję nieregularnie.

Polecam i pozdrawiam!

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 12086

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Maja 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym