Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Topiarka parowa do wosku 17 L STAL NIERDZEWNA


Nowa solidna topiarka do wosku pojemność 17 litrów wykonana w całości ze stali nierdzewnej.
Topiarka składa się z pojemnika o podwójnych ściankach, wyjmowanego kosza na woszczynę oraz pokrywy.
Topiarke stawia się na ogniu i wlewa wodę do przestrzeni miedzy podwójną ścianką pojemnika. Wosk topi sie pod wpływem pary która wydostaje sie przez otwory w wewnętrznej ściance pojemnika. Wytopiony wosk wypływa na zewnątrz spustem w dnie pojemnika, zboiny zostają w koszu. Po usunieciu zboin z kosza topiarka jest gotowa do ponownego użycia.
Topiarka jest bardzo wydajna, łatwa i tania w użyciu.
Zapraszam do zakupów www.apitec.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 7230

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Października 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Rzeczpospolita Pszczelarska - spotkanie promujące projekt Pszczelarstwo na Lubelszczyźnie

Wynalazcy przyszłości w Canal+ Discovery opowiedzą o sztucznej pszczole 2017

Warszawa w kwiatach i zieleni - warsztaty pszczelarskie 2017

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Słodka sałatka z kurczakiem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Sos malinowo-miodowy

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym