Portal Pszczelarski

Miód wielokwiatowy

Czy wiesz, że...
Giełda pszczelarska to bezpłatne ogłoszenia pszczelarskie Portalu Pszczelarskiego. Stanowi największy tego typu serwis ogłoszeniowy dla pszczelarzy w Polsce. Tylko tutaj kupisz i sprzedaż: pszczoły, miód, ule - dosłownie wszystko, co związane jest z pracą pszczelarza każdego dnia. Istnieje możliwość wyróżniania ogłoszeń na giełdzie. O cennik prosimy pytać: redakcja@portalpszczelarski.pl


Ogłoszenia starsze niż 60 dni

Następna strona

Liczba ogłoszeń: 318 w tym aktywnych: 5, nieaktywnych: 313

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Zaloguj się aby dodać ogłoszenie



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Amarantus z miodem i migdałami

Jajka w koszulce z kuskusem, pomidorkami i miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Ananas w czekoladowym cieście

Jabłko w cieście z karmelizowanym słonecznikiem

Racuchy z bananami i miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie