Portal Pszczelarski


Ule skradzione w okolicach Biskupca

Ule część zgłoszone na Policję w Biskupcu część w Jezioranach Z Jezioran pan Policjant pofatygował się przyjechać natomiast z Buskupca nawet śladów pozostawionych nie chcieli Nie interesowało to ich. Pan Prokurator z Biskupca po II tyg przysłał mi pismo o nie znalezieniu moich uli. jeszcze miałem nie przyjemności bo zbyt wysoką cenę podałem jak na 2 letni ul Dadant P,Łysonia z pszczołami i miodem Asz szkoda mówić na jakim poziomie nas pszczelarzy traktują.nie to co w Nidzicy tam to bym dał podwyżkę policji i medale.

Dwa ule z pszczołami i miodem tak wyglądały w 2009rTu są po remoncie dziśOsiem tak wyglądających różne kolory no i numery nie te w 2013 r Zgłoszone na Policje bez rezultatu mała szkodliwość czyny Z pszczołami początek sezonu na kilka dni przed założeniem nadstawek. W oddali ul Pana Łysonia 2010 r 5 sztuk.

Liczba wyświetleń galerii: 9449



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym