Portal Pszczelarski


XXXIII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej

XXXIII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej

W dniach 11-13 września 2015 r. odbyły się po raz 33. Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej. Uczestnicy imprezy dopisali, co zresztą widać po fotografiach. 

Autorką zdjęć jest pani Teresa Jakubowska.

Zobacz również:

XXXIII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej (opis wydarzenia)

Serdecznie dziękujemy i zachęcamy do nadsyłania zdjęć z tej i innych imprez na adres: redakcja@portalpszczelarski.pl 

Poczty sztandarowe podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.Poczty sztandarowe podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.Poczty sztandarowe podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.Poczty sztandarowe podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.Poczty sztandarowe podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.Teresa Jakubowska podczas XXXIII Ogólnopolskich Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej.

Liczba wyświetleń galerii: 7580

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Pierniczki świąteczne z miodem