Portal Pszczelarski


II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Słoik miodu z II Forum Pszczelarskiego w Stalowej Woli.

Słoik miodu z II Forum Pszczelarskiego w Stalowej Woli.


Słoik miodu z II Forum Pszczelarskiego w Stalowej Woli.Stoisko ze sprzętem pszczelarskim na II Forum Pszczelarskim w Stalowej Woli.Stoisko z miodami na II Forum Pszczelarskim w Stalowej Woli.Uczestnicy II Forum Pszczelarskiego w Stalowej Woli.II Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli.Uczestnicy II Forum Pszczelarskiego w Stalowej Woli.Stoisko z miodem i ulikiem weselnym na II Forum Pszczelarskim w Stalowej Woli.


  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Bigos z miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Ogórki z miodem

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kaczka po mazursku