Portal Pszczelarski


Pszczoły w obiektywie Katarzyny Judyckiej

Pszczoły - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna Judycka

Pszczoły - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna Judycka


Pszczoła na kwiecie lawendy - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie lawendy - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie lawendy - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie lawendy - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie lawendy - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie stokrotki - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie stokrotki - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie wiśni - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoła na kwiecie pigwy właściwej - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoły - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna JudyckaPszczoły - Pasieka u Alfreda. Autorka zdjęcia: Katarzyna Judycka

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Lekko miodowa sałatka z ogórków i czerwonej cebuli

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Pierniczki na miodzie

Ciasteczka imbirowe z miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym