Portal Pszczelarski


XIV Spotkanie Pszczelarzy Śląskich na trutowisku w Murckach

Stoisko Apivital.

Stoisko Apivital.


Uczestnicy wydarzenia i baner Trutowiska Murcki.Duże zainteresowanie wśród uczestników asortymentem stoisk.Pełny parking samochodów.Program wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia - XIV Spotkanie Pszczelarzy Śląskich na trutowisku w MurckachMiejsce przemawiania zaproszonych gości oraz wręczania odznaczeń.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Pszczelarze i miłośnicy pszczół.Namiot Sekcji Historycznej.Tłumy uczestników wydarzenia.Ule nieopodal sceny.Uczestnikom wydarzenia przygrywała muzyka.Tablica z historią Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.Tablice z historią Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.95 lat Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.Duże zainteresowanie wśród uczestników asortymentem stoisk.Liczne grono uczestników wydarzenia słuchających zaproszonych gości.Gdy uczestnicy się bawili, pszczoły były wciąż w pracy.Miejsce pod występy artystyczne.Budynek koła łowieckiego Daniel.Dąb wolności posadzony dla uczczenia 25-lecia wolności.Kamień z informacją o rosnącej obok lipie drobnolistnej.Sosna Taborska posadzona z okazji poświęcenia zmodernizowanego trutowiska.Czynne ule.Uczestnicy wydarzenia.Śliwowica dla dorosłych.Stoiska wystawiennicze.Stoisko Agencji Rynku Rolnego i Wydawnictwa Pasieka.Stoisko Apivital.Stoisko firmy ApiKoz.Stoisko firmy Łysoń.Stoisko firmy Łysoń.Stoisko firmy Sułkowski.Stoisko firmy Sułkowski.Stoisko gastronomiczne - jedno z wielu.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Mazur.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Mazur.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Natura.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Natura.Stoisko Gospodarstwa Pszczelarskiego Kubik.Stoisko Gospodarstwa Pszczelarskiego Kubik.Stoisko m.in. z gazetami o tematyce pszczelarskiej.Stoisko OSP Pszczelarz Kraków.Stoisko ProBioEmy.Stoisko Sądeckiego Bartnika.Stoisko Sądeckiego Bartnika.Stoisko z etykietami na słoiki.Etykiety na słoiki.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z naturalnym miodem.Stoisko z naturalnym miodem.Stoisko z naturalnym piwem.Stoisko z naturalnym piwem.Stoisko ze sprzętem pasiecznym.Ul weselny.Komu znudziło się pszczelarzenie, zawsze może wstąpić do wojska.Trutowisko Murcki.Uczestnicy wydarzenia.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Wieprzowe polędwiczki miodowo-musztardowe

Agua fresca z borówek