Portal Pszczelarski


XIV Spotkanie Pszczelarzy Śląskich na trutowisku w Murckach

Stoisko Agencji Rynku Rolnego i Wydawnictwa Pasieka.

Stoisko Agencji Rynku Rolnego i Wydawnictwa Pasieka.


Uczestnicy wydarzenia i baner Trutowiska Murcki.Duże zainteresowanie wśród uczestników asortymentem stoisk.Pełny parking samochodów.Program wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia - XIV Spotkanie Pszczelarzy Śląskich na trutowisku w MurckachMiejsce przemawiania zaproszonych gości oraz wręczania odznaczeń.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Przemówienia uczestników wydarzenia.Pszczelarze i miłośnicy pszczół.Namiot Sekcji Historycznej.Tłumy uczestników wydarzenia.Ule nieopodal sceny.Uczestnikom wydarzenia przygrywała muzyka.Tablica z historią Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.Tablice z historią Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.95 lat Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.Duże zainteresowanie wśród uczestników asortymentem stoisk.Liczne grono uczestników wydarzenia słuchających zaproszonych gości.Gdy uczestnicy się bawili, pszczoły były wciąż w pracy.Miejsce pod występy artystyczne.Budynek koła łowieckiego Daniel.Dąb wolności posadzony dla uczczenia 25-lecia wolności.Kamień z informacją o rosnącej obok lipie drobnolistnej.Sosna Taborska posadzona z okazji poświęcenia zmodernizowanego trutowiska.Czynne ule.Uczestnicy wydarzenia.Śliwowica dla dorosłych.Stoiska wystawiennicze.Stoisko Agencji Rynku Rolnego i Wydawnictwa Pasieka.Stoisko Apivital.Stoisko firmy ApiKoz.Stoisko firmy Łysoń.Stoisko firmy Łysoń.Stoisko firmy Sułkowski.Stoisko firmy Sułkowski.Stoisko gastronomiczne - jedno z wielu.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Mazur.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Mazur.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Natura.Stoisko Gospodarstwa Pasiecznego Natura.Stoisko Gospodarstwa Pszczelarskiego Kubik.Stoisko Gospodarstwa Pszczelarskiego Kubik.Stoisko m.in. z gazetami o tematyce pszczelarskiej.Stoisko OSP Pszczelarz Kraków.Stoisko ProBioEmy.Stoisko Sądeckiego Bartnika.Stoisko Sądeckiego Bartnika.Stoisko z etykietami na słoiki.Etykiety na słoiki.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z kosmetykami.Stoisko z naturalnym miodem.Stoisko z naturalnym miodem.Stoisko z naturalnym piwem.Stoisko z naturalnym piwem.Stoisko ze sprzętem pasiecznym.Ul weselny.Komu znudziło się pszczelarzenie, zawsze może wstąpić do wojska.Trutowisko Murcki.Uczestnicy wydarzenia.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili