Portal Pszczelarski


Pożar domu pszczelarza z Łojowic

Galeria przedstawia zdjęcia domu pszczelarza z Łojowic po pożarze dachu dnia 16. maja 2015 r.

Wpłat można dokonywać na:

Stowarzyszenie "NASZ REGION"
Głazów 63
27-641 Obrazów

BS w Sandomierzu
83 9429 0004 2004 0072 0373 0001

z tytułem przelewu: "Darowizna dla pogorzelców z Łojowic"

Zobacz również:

Pożar u pszczelarza z Łojowic (artykuł nt. tego zdarzenia)

To, co pozostało z dachu po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.To, co pozostało z dachu po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.To, co pozostało z dachu po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.To, co pozostało z dachu po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.Ściana domu pszczelarza z Łojowic. Stan po pożarze dachu.Strych po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.Strop po pożarze domu pszczelarza z ŁojowicStan po pożarze dachu domu pszczelarza z Łojowic.Spalone rzeczy po pożarze dachu domu pszczelarza z Łojowic.Spalone poddasze domu pszczelarza z Łojowic.Spalone poddasze domu pszczelarza z Łojowic.Schody po pożarze domu pszczelarza z Łojowic.Popękane od temperatury ściany domu pszczelarza z Łojowic.Popękane od temperatury ściany domu pszczelarza z Łojowic.Poddasze domu pszczelarza z Łojowic. Stan po pożarze dachu.

Liczba wyświetleń galerii: 7076



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Łosoś w musztardzie i miodzie

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Żurawina z miodem i wanilią

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności