Portal Pszczelarski


Skradzione ule z pasieczyska w okolicy Kłodzka

W nocy z 14 na 15 maja 2015 skradziono 2 ule z pasieczyska zlokalizowanego w okolicy Kłodzka. Są to ule producenta Burnat z dennicą wielofunkcyjną w kolorze białym, z pieczątką w kolorze zielonym BARTODZIEJ (jak na zdjęciu), oznakowane wewnątrz dennicy napisem "STARA ŁOMNICA 10". 

Oba zestawy w następującej specyfikacji:
- dennica wielofunkcyjna biała (jak na zdjęciu),
- zielony korpus gniazdowy,
- biała powałka (robiona na zamówienie, pasująca do podkarmiaczki Burnata (jak na zdjęciu) oraz 
- daszek niebieski z numerami 15 oraz 16.

Złodzieje zapomnieli z sąsiadującego ula zabrać lotniska, na których być może zachowały się odciski palców.

Zdarzenie zostało zgłoszone na Policję. Sprawa jest w toku. Za wszelkie informacje, które przyczynią się do złapania sprawcy lub sprawców przewidziana jest nagroda.

Kontakt:

Pasieka Stara Łomnica 
Tel: 519 825 004 
gwozdzie@gmail.com 
Facebook

Skradzione dwa ule producenta Burnat w okolicy KłodzkaMiejsce po skradzionych ulach w okolicy KłodzkaPasieka Stara ŁomnicaPasieka Stara ŁomnicaZielona pieczątka z napisem Bartodziej - znak szczególny skradzionych uli z okolic Kłodzka.

Liczba wyświetleń galerii: 11563

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Dyniowe drożdżowe z awokado

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Zdrowe cukierki z miodem w trzech wersjach

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szarlotka z karmelizowanymi migdałami

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami