Portal Pszczelarski


Sprzęt pszczelarski firmy Bartnicy.pl

Korpus z szybką - widok wewnątrz korpusu - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.pl

Korpus z szybką - widok wewnątrz korpusu - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.pl


Dennica niska ocieplona - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDennica higieniczna - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plOtwory wentylacyjne - dennica higieniczna ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDennica wysoka do poławiania pyłku - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPółkorpus oraz powałka (a w niej trzy otwory wentylacyjne) - elementy ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus z szybką - widok z zewnątrz - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus z szybką - widok wewnątrz korpusu - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDwuspadowy daszek ula - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUl wielkopolski wielokorpusowy. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUnikalny korpus z szybką. Widok z zamkniętymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUnikalny korpus z szybką. Widok z otwartymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDaszek ula - widok od spodu. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus - widok w środku. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus ula wielkopolskiego - widok wewnątrz. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPodkarmiaczki ramkowe. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPoławiacze pyłku. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plRamka wielkopolska - gniazdo i półnadstawka. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plRamka wielkopolska. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plNa zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.Na zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.Na zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie