Portal Pszczelarski


Sprzęt pszczelarski firmy Bartnicy.pl

Unikalny korpus z szybką. Widok z otwartymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.pl

Unikalny korpus z szybką. Widok z otwartymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.pl


Dennica niska ocieplona - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDennica higieniczna - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plOtwory wentylacyjne - dennica higieniczna ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDennica wysoka do poławiania pyłku - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPółkorpus oraz powałka (a w niej trzy otwory wentylacyjne) - elementy ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus z szybką - widok z zewnątrz - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus z szybką - widok wewnątrz korpusu - dodatkowy element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDwuspadowy daszek ula - element ula wielkopolskiego. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUl wielkopolski wielokorpusowy. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUnikalny korpus z szybką. Widok z zamkniętymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plUnikalny korpus z szybką. Widok z otwartymi drzwiczkami. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plDaszek ula - widok od spodu. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus - widok w środku. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plKorpus ula wielkopolskiego - widok wewnątrz. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPodkarmiaczki ramkowe. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plPoławiacze pyłku. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plRamka wielkopolska - gniazdo i półnadstawka. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plRamka wielkopolska. Źródło zdjęcia: Bartnicy.plNa zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.Na zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.Na zdjęciu: rojnica wielkopolska. Źródło zdjęcia: materiały firmy Bartnicy.pl.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami