Portal Pszczelarski


I Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego MŁAW

Wydarzenie pod nazwą I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego między Łodzią a Warszawą odbyło się 23 lutego 2014 roku. Wzięło w nim udział niespełna 50 pszczelarzy. Bezpośrednim jego efektem było nawiązanie wielu znajomości i zawiązanie się Klubu Dyskusyjnego Pszczółka.

O wydarzeniu można poczytać m.in. tutaj: I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

Zdjęcia opublikowano dzięki uprzejmości pana Michała Piątka z pasieki Pogodny Piątek.

Napis na tablicy: I Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Emil Maciąg podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Michał Piątek podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.Prelegent Paweł Stachlewski podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Paweł Szafran podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekUczestnicy I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.Wystawa sprzętu pszczelarskiego podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.

Liczba wyświetleń galerii: 5753



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Biały miód leśny z Mount Oku

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo