Portal Pszczelarski


I Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego MŁAW

Prelegent Michał Piątek podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.

Prelegent Michał Piątek podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.


Napis na tablicy: I Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Emil Maciąg podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Michał Piątek podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.Prelegent Paweł Stachlewski podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekPrelegent Paweł Szafran podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą. Autor zdjęcia: Michał PiątekUczestnicy I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.Wystawa sprzętu pszczelarskiego podczas I Konferencji Pszczelarskiej Klubu Dyskusyjnego Między Łodzią a Warszawą.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Zrekultywowane tereny kopalni Górażdże jako potencjalne siedlisko występowania pszczół

Zostań bohaterem pszczół

Walne zgromadzenie członków Stowarzyszenia Natura i Człowiek

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Pierniczki na miodzie

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem