Portal Pszczelarski


Domki dla dzikich zapylaczy od Ślężańskie Miody

Domek dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody. Widok z ukosa.

Domek dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody. Widok z ukosa.


Domek dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody.Domki dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody.Domek dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody.Domek dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody. Widok z ukosa.Dwa domki dla dzikich zapylaczy autorstwa Daniela Boraka, właściciela marki Ślężańskie Miody.


  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Charakterystyka rodzaju Varroa i opis gatunku Varroa destructor

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie