Portal Pszczelarski


Pszczelarstwo w służbie człowiekowi

Wystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowi

Wystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowi


Wystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowiWystawa: Pszczelarze w służbie człowiekowi

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe