Portal Pszczelarski


Sprzęt pszczelarski firmy Bzyki.com

Okrągły lej do zsypywania pszczół. Front.

Okrągły lej do zsypywania pszczół. Front.


Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Zdjęcie od frontu. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Ujęcie od góry. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Wlot.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Dadanta z podniesionym wiekiem i otwartą boczną ścianką.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Zdjęcie z ukosa.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Spód.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Zdjęcie od góry.Okrągły lej do zsypywania pszczół. Front.Okrągły lej do zsypywania pszczół. Spód.Podkarmiaczki ramkowe firmy Bzyki.comSkrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół z prostokątnym lejem.Przyrząd do drutowania ramek firmy Bzyki.comPrzyrząd do drutowania ramek firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.com

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Serniczki z malinami i miodem

Zdrowe cukierki z miodem w trzech wersjach

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem