Portal Pszczelarski


Sprzęt pszczelarski firmy Bzyki.com

Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Zdjęcie od frontu. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.

Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Zdjęcie od frontu. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.


Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Zdjęcie od frontu. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Ujęcie od góry. Od lewej: wielkopolska, warszawska, dadanta.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Wlot.Ul odkładowy - Rojnica - Transportówka. Dadanta z podniesionym wiekiem i otwartą boczną ścianką.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Zdjęcie z ukosa.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Spód.Prostokątny lej do zsypywania pszczół. Zdjęcie od góry.Okrągły lej do zsypywania pszczół. Front.Okrągły lej do zsypywania pszczół. Spód.Podkarmiaczki ramkowe firmy Bzyki.comSkrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół.Skrzynka do zsypywania pszczół z prostokątnym lejem.Przyrząd do drutowania ramek firmy Bzyki.comPrzyrząd do drutowania ramek firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.comPrzedwylotkowy poławiacz pyłku firmy Bzyki.com

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chałka z szafranem i miodem

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Śledzie w korzennej marynacie z miodem

Kurczak teriyaki z miodem

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki bananowo-owsiane z miodem

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim

Placki z borówkami i miodem z cytryną