Portal Pszczelarski


Pasieka Teresy Jakubowskiej

Ul styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa Jakubowska

Ul styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa Jakubowska


Pasieka Teresy Jakubowskiej. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaPszczoły przy wylotku. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUle. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUle. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUle. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl styropianowy. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl drewniany. Autor zdjęcia: Teresa JakubowskaUl drewniany. Autor zdjęcia: Teresa Jakubowska

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Sos malinowo-miodowy

Agua fresca z borówek

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku