Portal Pszczelarski


Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA

Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Prof. Arkadiusz Nowak Przewodniczący jury

Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Prof. Arkadiusz Nowak Przewodniczący jury


Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - I miejsce Uniwersytet Wrocławski i Uniwersytet Przyrodniczy.Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - II m-ce Natura i CzłowiekRozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - III m-ce Towarzystwo Herpetologiczne NatrixRozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Andrzej Balcerek Prezes Górażdże Cement SARozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Prof. Arkadiusz Nowak Przewodniczący jury


  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Ogórki z miodem

Różano-orkiszowy torcik naleśnikowy z miodem

Domowa musztarda z miodem