Portal Pszczelarski


Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA

Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - II m-ce Natura i Człowiek

Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - II m-ce Natura i Człowiek


Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - I miejsce Uniwersytet Wrocławski i Uniwersytet Przyrodniczy.Rozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - II m-ce Natura i CzłowiekRozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - III m-ce Towarzystwo Herpetologiczne NatrixRozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Andrzej Balcerek Prezes Górażdże Cement SARozstrzygnięcie konkursu polskiej edycji QLA - Prof. Arkadiusz Nowak Przewodniczący jury


  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Słodka sałatka z kurczakiem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Nalewka jaśminowa z miodem