Portal Pszczelarski


Ule skradzione w Gryfinie

Oznaczenie ula (numer) oraz specjalnie wywiercony otwór wiertłem 10 na głębokość 1cm.

Oznaczenie ula (numer) oraz specjalnie wywiercony otwór wiertłem 10 na głębokość 1cm.


Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).Oznaczenie ula (numer) oraz specjalnie wywiercony otwór wiertłem 10 na głębokość 1cm.Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).Skradzione ule w miejscowości: Gryfino (woj. zachodniopomorskie).

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Łosoś w musztardzie i miodzie

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami