Portal Pszczelarski


VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego

Namiot. VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel Borak

Namiot. VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel Borak


Namiot. VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel BorakWidok z bramy zamkowej. VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel BorakUczestnicy VIII Agroturystycznego Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. W tle namiot. Autor zdjęcia: Daniel BorakMetalowy rycerz na skrzyni. VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel BorakUczestnicy VIII Agroturystycznego Święta Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec podziwiający występy artystów z balkonów. Autor zdjęcia: Daniel BorakWidok z balkonu na VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel BorakWidok z balkonu na VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec. Autor zdjęcia: Daniel BorakWidok na wieżyczkę Zamku Grodziec podczas VIII Agroturystycznego Święta Wina i Miodu Pitnego w Grodźcu. Autor zdjęcia: Daniel Borak

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Biały miód leśny z Mount Oku

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Słodka sałatka z kurczakiem

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Propolis - produkt pszczeli

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna