Portal Pszczelarski


XXI Krakowskie Miodobranie

Miody: gryczany, lipowy, akacjowy. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

Miody: gryczany, lipowy, akacjowy. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


Główny namiot XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na stoiska XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaXXI Krakowskie Miodobranie chętnie odwiedzili, i młodzi, i starsi. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŁakocie z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaCeramiczne pojemniki na miód. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego oraz słoiki z orzechami w miodzie. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaMiody: gryczany, lipowy, akacjowy. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaA dla dorosłych... duży wybór miodów pitnych. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPiękne świeczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaSłoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaOrzechy w miodzie.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaNa XXI Krakowskim Miodobraniu nie zabrakło także stoiska z herbatami.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. W tle słoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


  Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Wykaz pasiek produkujących matki pszczele, pakiety i odkłady pszczele w 2017 roku

XXIII Wojewódzka Konferencja Pszczelarska w Karniowicach

Kwalifikacyjny kurs pszczelarski w Płocku 2023

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym