Portal Pszczelarski


XXI Krakowskie Miodobranie

Ceramiczne pojemniki na miód. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

Ceramiczne pojemniki na miód. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


Główny namiot XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na stoiska XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaXXI Krakowskie Miodobranie chętnie odwiedzili, i młodzi, i starsi. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaWidok na Plac Wolnica, miejsce XXI Krakowskiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŁakocie z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaCeramiczne pojemniki na miód. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego oraz słoiki z orzechami w miodzie. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaMiody: gryczany, lipowy, akacjowy. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaA dla dorosłych... duży wybór miodów pitnych. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPiękne świeczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaSłoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaOrzechy w miodzie.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaNa XXI Krakowskim Miodobraniu nie zabrakło także stoiska z herbatami.  Autorka zdjęcia: Ewa BalanaŚwieczki z wosku pszczelego. W tle słoiki z miodem. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu