Portal Pszczelarski


Życie Ula czyli z kamerą wśród pszczół

Ul w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę Karoń

Ul w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę Karoń


Królowa matka z ula w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońNaturalne drapienie w ulu. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońWnętrze ula. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońWnętrze ula w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońUl w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońUl w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę KarońPszczoły z ula w Pszczelej Woli. Źródło zdjęcia: materiały nadesłane przez panią Dominikę Karoń

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą