Portal Pszczelarski


Pszczoły w obiektywie Danuty Parej

Pszczoła w poszukiwaniu nektaru na facelii. Autorka zdjęcia: Danuta Parej

Pszczoła w poszukiwaniu nektaru na facelii. Autorka zdjęcia: Danuta Parej


Pszczoła miodna w pełnej okazałości. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia błękitna. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła w poszukiwaniu nektaru na facelii. Autorka zdjęcia: Danuta ParejCiężka praca pszczoły na facelii błękitnej. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia jest bardzo chętnie odwiedzana przez pszczoły miodne i innych zapylaczy. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia jest atrakcyjnym urozmaiceniem dla pszczołowatych w przydomowych ogrodach. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia błękitna i pszczoła miodna. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła w locie przy facelii błękitnej. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła i facelia. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła zbierająca pyłek na lępieżniku różowym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Lepiężnik różowy i pszczoła miodna. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Pracująca pszczółka na lepiężniku różowym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Lepiężnik różowy i pracująca na nim pszczółka w ogrodzie kwietnym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.


  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Nalewka jaśminowa z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Agua fresca z borówek

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Kaczka z pieczarkami i miodem