Portal Pszczelarski


Pszczoły w obiektywie Danuty Parej

Facelia jest atrakcyjnym urozmaiceniem dla pszczołowatych w przydomowych ogrodach. Autorka zdjęcia: Danuta Parej

Facelia jest atrakcyjnym urozmaiceniem dla pszczołowatych w przydomowych ogrodach. Autorka zdjęcia: Danuta Parej


Pszczoła miodna w pełnej okazałości. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia błękitna. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła w poszukiwaniu nektaru na facelii. Autorka zdjęcia: Danuta ParejCiężka praca pszczoły na facelii błękitnej. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia jest bardzo chętnie odwiedzana przez pszczoły miodne i innych zapylaczy. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia jest atrakcyjnym urozmaiceniem dla pszczołowatych w przydomowych ogrodach. Autorka zdjęcia: Danuta ParejFacelia błękitna i pszczoła miodna. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła w locie przy facelii błękitnej. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła i facelia. Autorka zdjęcia: Danuta ParejPszczoła zbierająca pyłek na lępieżniku różowym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Lepiężnik różowy i pszczoła miodna. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Pracująca pszczółka na lepiężniku różowym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.Lepiężnik różowy i pracująca na nim pszczółka w ogrodzie kwietnym. Autorka zdjęcia: Danuta Parej.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom