Portal Pszczelarski


Pszczoły Lubię

Grupa Skrzaty podczas spektaklu pt. Ratujmy naszą planetę. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.

Grupa Skrzaty podczas spektaklu pt. Ratujmy naszą planetę. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.


Uroczyste wręczenie nagrody grantowej Z Kujawskim pomagamy pszczołom. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.Pamiątkowe zdjęcie dzieci uczęszczających do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Łukcie z nagrodą Z Kujawskim pomagamy pszczołom. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.Pamiątkowe zdjęcie nauczycieli Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Łukcie z nagrodą Z Kujawskim pomagamy pszczołom. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.Grupa Skrzaty podczas spektaklu pt. Ratujmy naszą planetę. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.Podczas konferencji prasowej i spektaklu widownia była zapełniona gośćmi. Materiały przekazane przez Elżbietę Piotrak i Magdalenę Palińską.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Chleb z szafranem i miodem

Chałka z szafranem i miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą