Portal Pszczelarski


W szkole jak w ulu

Działania projektu pt. W szkole jak w ulu zostały przedstawione przez uczniów Szkoły Podstawowej w Hanulinie podczas uroczystego apelu. Źródło: SP w Hanulinie.

Działania projektu pt. W szkole jak w ulu zostały przedstawione przez uczniów Szkoły Podstawowej w Hanulinie podczas uroczystego apelu. Źródło: SP w Hanulinie.


Pani Agnieszka Jastrzębska reprezentująca Zakłady Tłuszczowa Kruszwica S.A. wręcza grant na ręce Pana Henryka Grzesiak, dyrektora Szkoły Podstawowej w Hanulinie. Źródło: SP w Hanulinie.Działania projektu pt. W szkole jak w ulu zostały przedstawione przez uczniów Szkoły Podstawowej w Hanulinie podczas uroczystego apelu. Źródło: SP w Hanulinie.Uczniowie pierwszej klasy Szkoły Podstawowej w Hanulinie przy rabacie z szałwią. Źródło: Szkoła Podstawowa w Hanulinie.Uczniowie szóstej klasy Szkoły Podstawowej w Hanulinie z efektem swojej pracy. Źródło: Szkoła Podstawowa w Hanulinie.Uczniowie czwartej klasy Szkoły Podstawowej w Hanulinie podczas działania w ranach projektu pt. W szkole jak w ulu. Źródło: Szkoła Podstawowa w Hanulinie.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym