Portal Pszczelarski


Stowarzysznie Natura i Człowiek - Zostań bohaterem pszczół

Na zdjęciu: ciąg dalszy prac. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.

Na zdjęciu: ciąg dalszy prac. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.


Na zdjęciu: przed rozpoczęciem prac. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: rozpoczęcie prac. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: ciąg dalszy prac. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: Prace nad domem dla pszczół samotnic. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: Gotowy ogród przyjazny pszczołom. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: Gotowy domek dla pszczół samotnic. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: Gotowy ogród przyjazny pszczołom. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.Na zdjęciu: Gotowy ogród przyjazny pszczołom. Źródło zdjęcia: Stowarzyszenie Natura i Człowiek.


  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym