Portal Pszczelarski


Szkolny Dzień Pszczoły

Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.

Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.


Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Konkurs na najładniejszy przydomowy ogródek przyjazny pszczołom. Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.Szkolny Dzień Pszczoły - Piknik w ramach projektu Pszczoły W Szkole i akcji z Kujawskim pomagamy pszczołom.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki bananowo-owsiane z miodem

Banan w cieście

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową