Portal Pszczelarski


Pszczoły na jabłoni w obiektywie Ewy Balana

Pszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

Pszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa Balana


Pszczoła na jabłoni. Narama 2014. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Narama 2014. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Narama 2014. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Narama 2014. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Narama 2014. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa BalanaPszczoła na jabłoni. Autorka zdjęcia: Ewa Balana

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Łukasz Karol Uliasz - Etyka pszczelarska i prawo naturalne w pszczelarstwie

Łukasz Karol Uliasz - Rozważania o życiu i zdrowiu. Kontekst apiterapii

Pyłek pszczeli - pozyskiwanie i szkodniki

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Skład miodu

Kontrola jakości miodu