Portal Pszczelarski


Własnoręcznie wykonany sprzęt pszczelarski Zdzisława Begierskiego

Praska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski

Praska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


Izolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą