Portal Pszczelarski


Własnoręcznie wykonany sprzęt pszczelarski Zdzisława Begierskiego

Izolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski

Izolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


Izolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiIzolator do poddawania matek. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiPraska do robienia węzy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Marchewka z jabłkiem i miodem

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Racuchy z bananami i miodem

Gofry drożdżowe z jogurtem greckim i miodem o smaku truskawkowo-waniliowym