Portal Pszczelarski


Ul niedźwiedź Zdzisława Begierskiego

Ul niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski

Ul niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


Ul niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław BegierskiUl niedźwiedź z pnia lipy. Wykonanie: Zdzisław Begierski. Autor zdjęcia: Zdzisław Begierski


  Współpracują z portalem:

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych