Portal Pszczelarski


Smotrawa okazała - ogród pszczelarski Tadeusza Kąkola

Smotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz Kąkol

Smotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz Kąkol


Smotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz KąkolSmotrawa okazała (Telekia speciosa). Autor: Tadeusz Kąkol

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu

Kontrola jakości miodu

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim