Portal Pszczelarski


Pszczelarze z RKP Barć w Kamiennej 2022

Pszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław Piędel

Pszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. Autor zdjęcia: Wacław Piędel


Pszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław PiędelPszczelarze z RKP BARĆ w Bielińcu z wizytą w Kamiannej 2022. 

Autor zdjęcia: Wacław Piędel

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Pasta miodowo-miętowa

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Lekko miodowa sałatka z ogórków i czerwonej cebuli

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym