Portal Pszczelarski


Pasieka Tadeusza Kąkola w Grabowcu

Pszczoły wyległy w bardzo gorący dzień. Autor: Tadeusz Kąkol

Pszczoły wyległy w bardzo gorący dzień. Autor: Tadeusz Kąkol


Korpus ula - sposób wykonania. Autor: Tadeusz KąkolZdejmowanie z prawidła. Autor: Tadeusz KąkolWykańczanie korpusu. Autor: Tadeusz KąkolUl z nadstawkami. Autor: Tadeusz KąkolUl ozdobny. Autor: Tadeusz KąkolUle i lądujące pszczoły na wylotkach. Autor: Tadeusz KąkolUle w pasiece Tadeusza Kąkola. Autor: Tadeusz KąkolPasieka Tadeusza Kąkola. Autor: Tadeusz KąkolUle ozdobne. Autor: Tadeusz KąkolRójka. Autor: Tadeusz KąkolOsadzanie rójki w ulu. Autor: Tadeusz KąkolOsadzanie rójki w ulu. Autor: Tadeusz KąkolPszczoły wyległy w bardzo gorący dzień. Autor: Tadeusz KąkolPrzegląd rodziny pszczelej. Autor: Tadeusz KąkolRamka z miodem i pszczołami. Autor: Tadeusz KąkolRamka z zasklepionym miodem. Autor: Tadeusz KąkolMiód z pasieki Tadeusza KąkolaUle zimą. Autor: Tadeusz KąkolUle podczas zimy. Autor: Tadeusz KąkolUle w zimowej szacie. Autor: Tadeusz Kąkol


  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

O co chodzi w BeePower!?

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Pasta miodowo-miętowa

Sałatka z kurczakiem, marynowanym pieprzem i miodem

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Pierniczki na miodzie

Ogórki z miodem