Portal Pszczelarski


Pszczela ścieżka edukacyjna w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej

Uroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew Smoła

Uroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew Smoła


Uroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew SmołaUroczystość otwarcia pszczelej ścieżki edukacyjnej w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Rudnej. Autor zdjęcia: Zbigniew Smoła


  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Bastani – perskie lody szafranowe

Chleb z szafranem i miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kurczak teriyaki z miodem

Bigos z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem