Portal Pszczelarski


Wycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019

Cmentarz Orląt. Wycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz Filip

Cmentarz Orląt. Wycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz Filip


Brama cmentarza. Wycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipCmentarz Orląt. Wycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipWycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipWycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipWycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipWycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipWycieczka Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipZ wizytą u pszczelarza z Ukrainy. Autor zdjęcia: Janusz FilipW pasiece Jana Doskocza na Ukrainie. Autor zdjęcia: Janusz FilipU Jana Doskocza podczas wycieczki Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipJan Doskocz. Autor zdjęcia: Janusz FilipWymiana doświadczeń podczas wycieczki Pszczelarzy z Brzeska na Ukrainę 2019. Autor zdjęcia: Janusz FilipHotel Patryjarhij. Ukraina 2019. Autor: Janusz FilipNa zamku w Złoczowie. Ukraina 2019. Autor: Janusz FilipOpera Lwowska 2019. Autor: Janusz FilipPałac w Złoczowie. Ukraina 2019. Autor: Janusz FilipW Pałacu w Złoczowie. Ukraina 2019. Autor: Janusz FilipZakup tytułu szlacheckiego na Ukrainie 2019. Autor: Janusz FilipZamek w Olesku. Ukraina 2019. Autor: Janusz FilipZamek w Złoczowie. Autor: Janusz Filip

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Marlenka - ciasto z miodem

Kurczak w różowej marynacie

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Chałka z szafranem i miodem

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem