Portal Pszczelarski


II Konferencja Pszczelarska w Brzesku 2018

Podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku można było nabyć miody od lokalnych pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip Janusz

Podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku można było nabyć miody od lokalnych pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip Janusz


Miody z pasieki Nowina. Autor zdjęcia: Filip JanuszRozpoczęcie Konferencji Pszczelarskiej przez Burmistrza Grzegorza Wawryke. Autor zdjęcia: Filip JanuszStoisko Babik Sabat. Autor zdjęcia: Filip JanuszStoisko firmy Burnat. Autor zdjęcia: Filip JanuszStoisko pszczelarzy Brzeskiego Koła Pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip JanuszStoisko Koła Pszczelarzy w Brzesku podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszStoisko z miodami brzeskich pszczelarzy podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie medalu im. ks. Jana Dzierżona podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie odznak podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie odznak podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie odznak podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie odznak podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWręczenie odznak przez Prezesa Pogórskiego Związku Leszka Bodziocha wraz z Prezesem Koła Brzesko Januszem Filipem podczas II Konferencji Pszczelarskiej w BrzeskuWykład Igora Pawłyka podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszWykład Radosława Piotrowskiego podczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku. Autor zdjęcia: Filip JanuszPodczas II Konferencji Pszczelarskiej w Brzesku można było nabyć miody od lokalnych pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip Janusz

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Lawendowe ciasto dyniowe

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim

Krem bananowo-owsiany z miodem

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Skrzydełka z miodem i chili