Portal Pszczelarski


Brzescy pszczelarze na Ukrainie 2018

Dzięki uprzejmości pana Janusza Filipa, prezesa Koła Pszczelarzy w Brzesku, prezentujemy zdjęcia z wycieczki pszczelarzy brzeskiego koła pszczelarzy na Ukrainę, do pasieki Pietro Senkiwa i do skansenu Gaj Szewczenki we Lwowie.

Czytaj więcej:

Sentymentalna podróż do Braci Pszczelarskiej na Ukrainie 2018

Grupa polskich i ukraińskich pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip JanuszPietro Senkiw częstuje miodem. Autor zdjęcia: Filip JanuszPiwnica na nukleusy. Autor zdjęcia: Filip JanuszPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Filip JanuszPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Janusz FilipPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Janusz FilipW pasiece u Romana Kuczyńskiego. Autor zdjęcia: Janusz FilipUle w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip JanuszStare ule w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip JanuszSkansen Gaj Szewczenki na Ukrainie. Autor zdjęcia: Filip Janusz

Liczba wyświetleń galerii: 3803



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Herbatka z miodem na przeziębienie

Kaczka z pieczarkami i miodem

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato