Portal Pszczelarski


Brzescy pszczelarze na Ukrainie 2018

Stare ule w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip Janusz

Stare ule w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip Janusz


Grupa polskich i ukraińskich pszczelarzy. Autor zdjęcia: Filip JanuszPietro Senkiw częstuje miodem. Autor zdjęcia: Filip JanuszPiwnica na nukleusy. Autor zdjęcia: Filip JanuszPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Filip JanuszPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Janusz FilipPszczelarska biesiada nad jeziorem. Autor zdjęcia: Janusz FilipW pasiece u Romana Kuczyńskiego. Autor zdjęcia: Janusz FilipUle w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip JanuszStare ule w skansenie Gaj Szewczenki we Lwowie. Autor zdjęcia: Filip JanuszSkansen Gaj Szewczenki na Ukrainie. Autor zdjęcia: Filip Janusz

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Nalewka jaśminowa z miodem