Portal Pszczelarski


Wycieczka pszczelarzy PZP w Tarnowie i WZP w Rzeszowie na Ukrainę 2017

Pszczelarze z Pogórskiego Związku Pszczelarzy w Tarnowie oraz Wojewódzkiego Związku Pszczelarzy w Rzeszowie w czerwcu 2017 r. udali się na wycieczkę na Ukrainę. Poznali metody pszczelarzenia oraz specyfikę pszczół na Ukrainie oraz uczestniczyli w konferencji naukowej. Łącznie pokonali 1000 km po ukraińskich drogach.

Zobacz również:

Wyjazd pszczelarzy PZP w Tarnowie i WZP w Rzeszowie na Ukrainę 2017 (relacja z wyjazdu)

Cmentarz Łyczakowski na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakCmentarz Orląt na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakCmentarz Orląt na Ukrainie. Wycieczka pszczelarzy. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakGrób Marii Konopnickiej na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakGrób prof. Ciesielskiego na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakGrób prof. Ciesielskiego na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek WojdakInstytut Vuczkowe na Ukrainie. Autorzy zdjęć: Janusz Filip, Marek Wojdak

Liczba wyświetleń galerii: 3463



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Praca na etat a pasieka do 80 pni

Sprzedaż miodu przez Internet - opodatkowanie

Pasieki powyżej 80 rodzin pszczelich - formy opodatkowania

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Łosoś w musztardzie i miodzie