Portal Pszczelarski


Szkolenie pszczelarskie w Bielińcu 2017

Tegoroczne szkolenie dla pszczelarzy z Regionalnego Koła Pszczelarzy BARĆ w Bielińcu poprowadził absolwent Technikum Pszczelarskiego w Pszczelej Woli pan Jerzy Nagier.

Szkolenie poświęcone było tworzeniu odkładów jako najlepszej metodzie powiększania pasieki, niwelowania nastroju rojowego, unasieniania matek pszczelich oraz zasilania spracowanych rodzin produkcyjnych na jesień.

Zdjęcia zostały udostępnione przez Pana Wacława Piędela, Prezesa Regionalnego Koła Pszczelarzy BARĆ.

Zobacz również:

Szkolenie pszczelarskie w Bielińcu 2017 - relacja z wydarzenia

Pszczelarze z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Pszczelarze z RKP BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Poszerzanie wiedzy na temat tworzenia odkładów przez pszczelarzy z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ na szkoleniu w Bielińcu w 2017 roku.Omawianie tematu tworzenia odkładów pszczelich przez Jerzego Nagiera podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu w 2017 roku.Podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu panowała przyjazna, prawdziwie pszczelarska atmosfera.

Liczba wyświetleń galerii: 3948



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Michał Piątek Dochodowa pasieka - książka dla pszczelarzy

III Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie